Pițurcă: E îmbucurător că am marcat de trei ori, dar mă îngrijorează golurile primite ușor

188
Pițurcă: E îmbucurător că am marcat de trei ori, dar mă îngrijorează golurile primite ușor - piti-1345101480.jpg
Selecționerul Victor Pițurcă a declarat că echipa României a pierdut categoric amicalul cu Slovenia, în ciuda scorului strâns, 3-4, precizând că este îngrijorat în perspectiva debutului în preliminariile Cupei Mondiale de golurile primite ușor în meciul de la Ljubljana.

"Acest ultim test l-am pierdut categoric, chiar dacă scorul a fost 4-3. Unii jucători nu au început campionatul, dar și ceilalți care au meciuri în picioare nu au fost ceea ce trebuia. S-au comis greșeli impardonabile, de plasament... Într-un meci e posibil să mai comiți erori, dar greșelile de plasament, de ordin tactic nu ar trebui să se facă la nivelul acesta. E îmbucurător că am reușit să dăm trei goluri. Asta mi-am și dorit, să înscriem o dată sau de două ori în perspectiva meciului cu Estonia, dar îmi dau de gândit golurile ușor primite. Mereu vor fi lucruri de pus la punct, dar uitați că nu mai avem când. Meciul cu Estonia se apropie rapid și dacă nu îl câștigăm, vom avea probleme. Dacă vrem să ne calificăm la Mondial, trebuie să învingem în acest meci. Nu mi-a plăcut nimeni în mod special, poate acest puști, Gicu Grozav, care a reușit să înscrie din nou. Eu sper că ne vom prezenta mai bine cu Estonia, cred că așa va fi", a declarat Pițurcă, citat de prosport.ro.

Echipa națională a României a pierdut, miercuri, cu scorul de 3-4 (0-1), partida amicală disputată la Ljubljana, în compania reprezentativei similare a Sloveniei, acesta fiind ultimul meci de verificare al echipei antrenate de Victor Pițurcă înaintea startului preliminariilor Cupei Mondiale.

Golurile au fost marcate de Cesar '4, Dedici '51 din penalti și '60, Kirm '70, respectiv Papp '56, Torje '68 din penalti și Grozav '80.

Primul meci al echipei României în preliminariile CM-2014 din Brazilia va avea loc în 7 septembrie, cu Estonia, în deplasare.

Sursa: Mediafax


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7133 secunde