Olimpia - CS Cleopatra, în DN de rugby juniori sub 19 ani

Placaje în București

2664
Placaje în București - 5055379fdebf55a5702d7dc09cd883ed.jpg

Articole de la același autor

După ce au avut liber runda trecută, apoi au petrecut sărbătorile pascale alături de familii, rugbiștii de la CS Cleopatra se pregătesc să intre din nou în grămadă sau să-și placheze adversarii. Obiectivul în jocul cu Olimpia - victoria cu bonus.

Sâmbătă, de la ora 12.00, la București, CS Cleopatra dă piept cu Olimpia, într-o partidă ce face parte din programul etapei a 15-a a sezonului regulat al Diviziei Naționale de rugby juniori sub 19 ani. Chiar dacă formația gazdă ocupă ultimul loc în clasament, constănțenii anunță că vor trata întâlnirea cu maximă seriozitate.
"Mergem să câștigăm, victoria cu tot cu bonus este obligatorie și sunt convins că așa va fi. Trebuie să progresăm de la meci la meci și să ne pregătim pentru turneul final. Când ai ca țintă titlul național, ai nevoie de un joc perfect", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
În lotul constănțean, antrenat de Marian Udroiu, nu sunt probleme deosebite de efectiv, singurul indisponibil fiind internaționalul de juniori Petre Neacșu, care se află în perioada de refacere după operația de menisc.
"Olimpia nu ne poate pune probleme, va fi doar un antrenament, premergător jocurilor cu Baia Mare, Suceava sau Pantelimon. Ne va interesa mai puțin scorul - nu ajută cu nimic să dăm 100 de puncte, și vom urmări mai mult evoluția și legăturile dintre compartimente", a spus Udroiu.
v v v
Iată și programul etapei a III-a a Diviziei Naționale de rugby seniori: sâmbătă: Grupa A: CSM București - CSM Știința Baia Mare (ora 11.00, în direct la TVR 2), Bucovina Suceava - CSU Arad; Grupa B: RCM Timișoara - RCJ Farul Constanța, Poli Iași - Steaua, RC Bârlad - Știința Petroșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Ultima șansă pentru "marinari"
Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Sport : Promovarea a devenit Fata Morgana
Pagina a fost generata in 1.1652 secunde