Doar Cătălin Cășaru a mers mai bine la Liga de la Pitești

Podiumul, departe de luptătorii juniori

451
Mai mulți luptători constănțeni au participat, în țară, la etapele întâi ale Ligii Naționale de cadeți și juniori la greco-romane. La cadeți, au fost două clasări pe podium, dar la juniori, antrenorii așteptau mai mult de la elevii lor.

Prima a fost competiția cadeților, la Botoșani, unde Sebastian Agrigoroșoaiei (categ. 46 kg) s-a clasat pe locul doi, iar Dorin Pârvan (categ. 69 kg) a ocupat poziția a treia. Ambii sportivi activează la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, unde sunt antrenați de Valentin Dobrin și Ioan Giuglea.
La Pitești s-a desfășurat întrecerea juniorilor. Constănțenii au urcat o singură dată pe podium, prin Cătălin Cășaru (categ. 66 kg), de la LPS-Farul, locul trei. În rest, șase clasări fără strălucire: Radu Enușcă (categ. 55 kg), LPS - 5; Radu Budulan (categ. 74 kg), LPS-Farul - 5; Laurențiu Rusu (categ. 84 kg), LPS-Farul - 7, Adrian Ciurumelea (categ. 84 kg), LPS - 5; Dorian Udrea (categ. 96 kg), LPS-Farul - 5; Octavian Scoruș (categ. 120 kg), Farul - 5.
"Cătălin Cășaru putea câștiga lejer, dar s-a relaxat, după ce și-a adjudecat la scor prima repriză. Băiatul a recunoscut, de altfel, că a greșit. Și de la ceilalți așteptam mai mult", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ioan Giuglea, directorul executiv al Asociației Județene de Lupte. Tehnicianul de la Farul este Vasile Dușu.
Zilele trecute, în sala de la LPS, Asociația Județeană de Lupte a organizat faza pe județ la lupte libere pentru copii. Sâmbătă, aceeași locație va găzdui etapa jude-țeană la cadeți, iar în sala "Navrom", cadeții și juniorii se vor înfrunta, tot pe județ, la lupte greco-romane. Toate competițiile se desfășoară cu sprijinul DSJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8126 secunde