Premier League va interzice sărbătorirea în grup a golurilor și schimburile de tricouri

548
Premier League va interzice sărbătorirea în grup a golurilor și schimburile de tricouri - liverpoolsheffieldunited020120m-1588860830.jpg

Articole recomandate

Prima ligă engleză de fotbal va interzice sărbătorirea în grup a golurilor, schimburile de tricouri și scuipatul pe teren, în cadrul noului protocol pentru reluarea sezonului, informează presa britanică, conform agerpres.ro.


Potrivit cotidianului The Telegraph, măsurile se vor aplica în acest sezon și ar putea fi extinse pe o perioadă de până la 12 luni, pentru a se evita propagarea noului coronavirus.


Cluburile din Premier League speră ca premierul britanic Boris Johnson să anunțe duminică noile măsuri de relaxare a restricțiilor pentru combaterea răspândirii Covid-19.


De acestea depinde în mare măsură reuniunea pe care cele 20 de cluburi de primă ligă o vor avea luni, în cadrul căreia se vor discuta condițiile în care fotbalul englez urmează să își reia activitatea, la începutul lunii iunie.


Utilizarea terenurilor neutre, reducerea duratei meciurilor și introducerea mai multor schimbări sunt alte măsuri luate în calcul pentru reluarea sezonului fotbalistic în Anglia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6582 secunde