Presă: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul

158
Presă: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul - mircealucescu-1460800645.jpg

Articole recomandate

Antrenorul român Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei turce Fenerbahce Istanbul. Astfel, la finalul sezonului, el va renunța la postul de antrenor al echipei Șahtior Donețk, informează site-ul de specialitate fotomac.com, citat de romanialibera.ro.

Potrivit presei locale, Mircea Lucescu negociază cu echipa turcă Fenerbahce Istanbul, deși a reușit să se califice cu formația ucraineană Șahtior Donețk în semifinalele Ligii Europa.

Presa din Turcia scrie că Fenerbahce negociază în secret cu antrenorul român, iar acesta va prelua echipa din sezonul următor. Potrivit jurnaliștilor turci, conducerea lui Fener este nemulțumită de modul în care actualul antrenor, Vitor Pereira, a gestionat această stagiune. Cu șiase etape înainte de finalul campionatului în Turcia, Fenerbahce se află pe locul 2, la 5 puncte în spatele liderului Beșiktaș.

Mircea Lucescu, în vârstă de 70 de ani, a dat de înteles în trecut că ar dori să plece de la Șahtior, din cauza situației politice tensionate din regiune. Șahtior Donețk este nevoită să se antreneze și să joace partidele considerate pe teren propriu la Lvov, întrucât arena din Donețk a fost afectată de confruntările militare din estul Ucrainei.

Încă din 2014, de la izbucnirea conflictului cu rebelii pro-rusi din regiunea Donetk. Donbass Arena, stadionul de cinci stele în care patronul Rinat Ahmetov a investit 200 de milioane de euro, a fost bombardat de mai multe ori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Sport Internațional : "Mircea Lucescu PLEACĂ de la Șahtior"
Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Sport Internațional : "Ne-ați furat. E o rușine!"
Pagina a fost generata in 0.4193 secunde