Presa spaniolă: Alfredo Di Stefano a decedat

73
Presa spaniolă: Alfredo Di Stefano a decedat - distefano-1404747071.jpg

Articole recomandate

Alfredo Di Stefano, fosta mare stea a fotbalului internațional, a încetat astăzi din viață, la vârsta de 88 de ani, după ce ieri suferise un stop cardiac. Atacantul care a scris istorie la Real Madrid și care a bifat 6 prezențe în tricoul reprezentativei "pumelor" a suferit un infarct în timpul jocului și fusese transportat de urgență la spitalul Gregorio Maranon, din Madrid.
Alfredo Di Stefano s-a născut pe 4 iulie 1926, în Buenos Aires, iar aventura sa istorică la Real Madrid a început în 1953 și a durat până în 1964. În acest interval, super-golgheterul blanco a reușit să își treacă în palmaresul propriu și al clubului nu mai puțin de 5 Cupe ale Campionilor Europeni. Cel care a insistat cel mai mult pentru transferul său a fost însuși președintele de la acea vreme al lui Real Madrid, Santiago Bernabeu, care a făcut toate eforturile pentru ca atacantul să nu ajungă la rivala FC Barcelona. Ca fotbalist, Di Stefano a jucat la River Plate, Huracan, Millionarios, Real Madrid și Espanyol Barcelona. El a bifat prezențe în trei naționale diferite: 6 pentru Argentina, 4 pentru Columbia și 31 pentru Spania.
Ca tehnician, Di Stefano le-a pregătit pe Elche, Boca Juniors, Valencia, Sporting Lisabona, Rayo Vallecano, CD Castellon, River Plate și Real Madrid.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5438 secunde