În organizarea DJST și a partenerilor săi

Primăvara vine cu dans, ciclism și handbal la Constanța

532
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Asociația Județeană de Handbal, Clubul Sportiv Miraj, Clubul Sportiv Bilal, Clubul Sportiv Laguna, Fundația "Giovanni Bosco" și administrația locală, organizează, luna aceasta, o serie de activități sportive și de tineret, specifice primăverii.
Conform informațiilor furnizate de Mariana Tudora, consilier Sport în cadrul DJST, constănțenii sunt așteptați la concursurile de fitness, dans sportiv, handbal, ciclism, bowling, dar sunt pregătite și multe alte surprize.
"Ghioceii sportivi" la fitness vor "ieși" pe 12 și 16 martie, între orele 18.30-20.30, la Complexul Sportiv Tomis, iar acțiunea cultural-educativă "Primăvară, bine ai sosit!" va avea loc pe 11 martie, de la ora 13.00, la sediul Fundației "Giovanni Bosco".
Între 12 și 14 martie, orele 21.00-22.00, sărbătorim "Primăvara în pași de dans", la sala de dans a Complexului Tomis, cicliștii vor urca în șa și vor pedala pe arterele Constanței pe 25 martie, de la ora 11.00, în timp ce persoanele cu dizabilități, pe care DJST nu le uită niciodată, își vor disputa Cupa Primăverii pe 25 martie, de la ora 14.00, tot la Complexul Tomis.
Cele mai așteptate evenimente din seria "Primăvara" sunt tradiționalele meciuri de handbal și volei, programate în data de 16 martie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. Ca în fiecare an, de la jocul de handbal nu va lipsi directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, alături de vicecampioana mondială urmând a se afla alte glorii ale handbalului constănțean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9073 secunde