Campionat Național - natație juniori II

Primele medalii pentru "delfinii" de la malul mării

396
1
Înotătorii de la CS Farul și Palatul Copiilor Constanța participă, zilele acestea, la București, în cadrul CN de natație rezervat juniorilor II, unde au reușit, deja, în primele reuniuni, să obțină câteva medalii. Competiția se desfășoară în perioada 12 - 15 iulie, pe un bazin de 50 metri, dotat cu 8 culoare.
Cea mai bună performanță, până în prezent, este cea a sportivei de la CS Farul, Alexandra Radu (14 ani), care a obținut primul loc la proba 100 m bras, atât în seriile eliminatorii, cât și în finală. Sportiva antrenată de Anca Buzbuchi și Dumitru Lungu a mai contabilizat și un loc secund în serii, la 200 m mixt, și locul 4 în finală. Tot de la Farul, Andrei Ganea s-a clasat pe locul 6 în serii la 50 m liber, urmând ca în finală să prezinte o evoluție mai bună, urcând cu o poziție, pe locul 5.
Pentru cei de la Palatul Copiilor Constanța, s-a impus înotătorul Rareș Popescu (15 ani, antrenor Octavian Tileagă), care a reușit un loc 2 în proba de 1500 m liber.

Comentează știrea

alina clodeanu
16 iulie 2012
precizare

buna ziua, sunt mama Alexandrei Radu, sportiva a clubului Farul. In ultima vreme apar tot felul de informatii, eronate, atat in ziarul dvs, cat si in Telegraf in legatura cu antrenorii fiicei mele. Ea se antreneaza in Bucuresti, deci, nici dna Buzbuchi, nici dl Lungu, nu o antreneaza. Prin urmare, va rog frumos sa nu mai precizati nume de antrenori ce nu au nici o legatura cu Alexandrra. va multumesc tare mult

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3704 secunde