Program infernal pentru voleibalistele de la CS Medgidia

833
Program infernal pentru voleibalistele de la CS Medgidia - medgidiavolei-1617807117.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei a celor de la CS Medgidia nu are prea mult timp să îşi tragă sufletul după turneul pe care l-a disputat pe teren propriu.

După ce s-au calificat matematic în Cupele Europene, fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began se pregătesc acum pentru o nouă competiţie dură.

„Medgidia nu are prea mult timp să-și tragă sufletul, după ultimul retur al Diviziei A1 de volei feminin. Federația Română de Volei a stabilit ca în acest final de săptămână se va juca primul turneu din play-off, la Blaj.

Fetele noastre se vor revedea cu adversare ca CSM Târgoviște și CS Dinamo București, pe care le-au întâlnit în urmă cu doar trei zile, alături de CSM Volei Alba Blaj, care este și echipa gazdă”, apare scris pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Medgidia.

Programul este unul infernal pentru voleibalistele de pe malul canalului. Vineri, 9 aprilie, Medgidia va juca împotriva echipei CSM Târgovişte, formaţie în faţa căreia a cedat în ultimul meci jucat la Medgidia, scor 0-3.

Sâmbătă, dobrogencele vor juca cu Dinamo, iar duminică vor întâlni formaţia gazdă, Alba Blaj. Toate partidele vor avea loc de la ora 17:30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8496 secunde