Propunere de ultim moment, la președinția FRF

163
Propunere de ultim moment, la președinția FRF - 2949491mediafaxfotocosmindan-1483442151.jpg

Articole recomandate

Scandalurile din ultimul an au deschis tot mai des discuția despre posibilul înlocuitor al lui Răzvan Burleanu la șefia FRF!

Toată lumea vrea un președinte venit din fotbal. Se vorbește tot mai despre despre o schimbare în fruntea fotbalului românesc. Gică Popescu a fost primul nume rostit, dar fostul căpitan al Barcelonei l-a indicat pe Gică Hagi. Ciprian Marica a fost un alt nume propus, dar lipsa de experiență managerială l-a scos din cărți.

Cristi Chivu este ultima propunere pentru înlocuirea lui Răzvan Burleanu, al cărui mandat va expira în 2018. Foști colegi de-ai săi sau chiar conducători încearcă să-l convingă pe fostul căpitan al tricolorilor să preia conducerea FRF. Schimbarea depinde însă în mare măsură și de parcursul tricolorilor. România va încheia campania de calificare în Cupa Mondială 2018.

După disputarea meciurilor programate în 2016, tricolorii se află pe locul 4 într-una dintre grupele din zona europeană a preliminariilor, la cinci puncte în urma Poloniei, liderul seriei, și la două puncte în spatele Muntenegrului, formația de pe poziția secundă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4635 secunde