Puștii de la ACS Tomitanii, victorie de senzație cu Steaua, chiar în Ghencea

35732
Puștii de la ACS Tomitanii, victorie de senzație cu Steaua, chiar în Ghencea - c1b5937d9be548e48926936034c56ff0-1698414747.jpg

Articole de la același autor

Încă odată se dovedește că rugby-ul constănțean are viitor. ACS Tomitanii a făcut un meci de senzație vineri în Ghencea, împotriva celor de la CSA Steaua. Este vorba despre echipa U16 a "Tomitanilor" care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Tomitanii au făcut un meci mare și la capătul timpului regulamentar s-au impus cu scorul de 14-10. Meciul s-a încheiat în urmă cu câteva minute, iar la final, antrenorul și totodată președintele ACS Tomitanii a fost foarte mulțumit de băieții săi.


"Un meci incredibil. Ne-am impus astăzi și am demonstrat tuturor că suntem o nucă tare. Copiii ăștia vin la rugby sa facă sport. Eu le-am spus întotdeauna ca școala și familia sunt mai importante decât sportul. Dar, uitați ce au făcut astăzi. Sunt foarte mândru de ei. Le mulțumesc din suflet. Satisfacția este foarte mare, să știți," a spus Cristian Cojocaru, antrenorul și președintele ACS Tomitanii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4887 secunde