Puștii lui Hagi se bat cu Steaua pentru calificarea în finala mare a Naționalelor

418
Grupa de juniori D (fotbaliști născuți după 1 ianuarie 1997; antrenori, Ionel Melenco, Cosmin Constantin) a Academiei Gheorghe Hagi întâlnește Steaua mâine, de la ora 9,30, pe terenul Voința din Constanța, în finala turneului semifinal al Campionatului Național. Cine câștigă se califică în finala mare a întrecerii, iar cine pierde va juca apoi pentru medalia de bronz pe țară.
Viitorul și Steaua sunt câștigătoarele grupelor turneului semifinal de la Constanța, după ce au înregistrat victorii în ambele partide disputate. Ieri, Viitorul a trecut cu 4-0 de FC Argeș, iar Steaua cu 1-0 de Poli Iași.
La Ovidiu, a început și turneul semifinal al juniorilor C (jucători născuți după 1 ianuarie 1995), la care participă și Viitorul Constanța (antrenori, Lucian Marinof și Nicolae Roșca). Ieri, constănțenii au dispus cu 2-0 de Chimia Brazi, iar astăzi întâlnesc, de la ora 17,30, LPS Buzău. Miercuri, 23 iunie, câștigătoarele celor două serii joacă între ele pentru calificarea în finala mare a Naționalelor. Ca și la celălalt turneu, cine pierde va disputa finala mică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.167 secunde