Radamel Falcao a semnat cu AS Monaco

190
Radamel Falcao a semnat cu AS Monaco - falcao-1370071697.jpg

Articole recomandate

Președintele clubului AS Monaco, miliardarul rus Dmitri Ribolovlev, a anunțat, vineri, că atacantul echipei Atletico Madrid, Radamel Falcao, a semnat un contract cu gruparea din Principat, înțelegerea fiind una dintre cele mai impresionante din fotbalul francez, informează AFP.

"Vreau să anunț oficial că Falcao a semnat contractul", a afirmat Ribolovlev, într-un mesaj citit cu ocazia festivităților legate de promovarea echipei AS Monaco în prima ligă.

AS Monaco a precizat, pe site-ul oficial, că Falcao a semnat un contract pe cinci sezoane și va fi prezentat oficial atunci când se va reuni echipa pentru a-și relua pregătirile.

Ribolovlev nu a oferit detalii legate de contractul cu Falcao. Presa franceză a scris că valoarea transferului columbianului ar fi de 45 de milioane de euro și că salariul fotbalistului va fi de 14 milioane de euro net pe sezon.

Prin acest transfer, Falcao devine unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului francez, alături de brazilienii de la Paris Saint-Germain, Thiago Silva și Lucas. Thiago Silva a costat PSG între 40 și 45 de milioane de euro și Lucas Moura 40 de milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde