Rapid-Steaua. Surpriză MARE în primul derby al returului

130
Rapid-Steaua. Surpriză MARE în primul derby al returului - rapid40-1424678593.jpg

Articole recomandate

Rapid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Steaua, în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Marcel Gecov, în minutul 60.

''Lanternă roșie'' la finalul turului, Rapid a arătat ca o formație neașteptat de omogenă și valoroasă, după ce a aliniat în formula de start doar un titular față de prima parte a campionatului, ''veteranul'' Pancu.

Steaua, lipsită de mai multe piese de bază, dintre care portarul Gierdrius Arlauskis, fundașul Iasmin Latovlevici și mijlocașul Andrei Prepeliță, excluși din lot în ziua meciului din cauza faptului că nu și-au prelungit contractele, a fost de nerecunoscut, steliștii părând surprinși de replica Rapidului, scrie romaniatv.ro,



Echipele de start:


Steaua: Cojocaru - Papp, Luchin (Bourceanu '46), Varela, Guilherme - Breeveld (Stanciu '63), Filip - Popa, Chipciu, Tanase - Tucudean (Rusescu '55). Antrenor: Constantin Galca.

Rapid: Buchta - Sapunaru, Borda, Cmovs, Josl - Garai, Gecov, D. Niculae (Cerlinca '90) - Meulens (Al. Dan '80), Benson, Pancu (Rui Miguel '52). Antrenor: Cristian Pustai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Iulie 2014
Stire din Sport : Rapid și-a ales antrenorul!
Vineri, 18 Iulie 2014
Stire din Sport : Rapid vs Steaua, mâine seară
Luni, 30 Iunie 2014
Stire din Sport : Rapid se întoarce în Liga 1!
Luni, 31 Martie 2014
Stire din Sport : Rapid scapă de faliment
Pagina a fost generata in 0.4482 secunde