Concurs Rapidul s-a adresat TAS în cazul "Varga - Bălan"

3456

Articole recomandate

Acționarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, că gruparea giuleșteană a inițiat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) procedura de atac a hotărârilor comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal în cazul "Varga - Bălan".
"Am făcut apel la TAS, am inițiat deja procedura de atac. Nu s-a pus la îndoială niciun moment dacă să mergem sau nu mai departe. Pentru că noi credem cu tărie că Rapid a fost de bună credință și că a respectat întocmai regulamentele din România. Regulamente pe care nu le-am făcut noi. Am trimis deja o scrisoare la TAS prin care îi anunțăm de intenția noastră de a merge până la capăt. Acum, avocații noștri pregătesc motivarea, care va fi transmisă în următoarele zile. Cerem daune de milioane de euro celor vinovați în cazul Varga - Bălan. Nu vreau să spun dacă vom cere daune Ligii, comisiilor sau altcuiva pentru că nu vreau să deconspir planul nostru. Dar cei vinovați trebuie să plătească", a explicat oficialul rapidist.
Copos a afirmat că Rapidul este pregătită să meargă chiar și în instanțele civile după încheierea procesului de la TAS.
Potrivit deciziei definitive a LPF, Rapid a pierdut, cu 0-3, meciul cu FC Timișoara (pe care giuleștenii îl câștigaseră cu 1-0), deoarece i-a folosit neregulamentar pe jucătorii Dacian Varga și Tiberiu Bălan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6145 secunde