RCJ Constanța, cantonament la Piatra Arsă

589
3
RCJ Constanța, cantonament la Piatra Arsă - rugbyfarul-1360516836.jpg
Începând de astăzi, lotul RCJ Constanța se va deplasa la Complexul Național Piatra Arsă, unde va efectua un cantonament timp de două săptămâni, principalele obiective ale noului tehnician, Mircea Paraschiv, fiind pregătirea fizică și trierea jucătorilor. 

În perioada 11-24 februarie, rugbiștii de la RCJ Constanța își vor muta cartierul general la Piatra Arsă, pe platoul Bucegilor, la o altitudine de aproape 2.000 de metri.

"Vom face pregătire la Piatra Arsă, unde sperăm să îmbunătățim forma fizică a jucătorilor", a declarat antrenorul Mircea Paraschiv.

Cu aproximativ o lună rămasă până la startul noului sezon, echipa constănțeană se află în plin proces de schimbare, oficialii clubului fiind preocupați cu formarea lotului cu care se va începe campionatul.

"Am început pregătirile de trei săptămâni și dorim să mai aducem câțiva jucători pe anumite posturi. O să-i testăm, la unii vom renunța, iar pe alții îi vom păstra, deci lucrurile sunt deschise. Am programat și câteva meciuri amicale, avem mai multe variante. Vom încerca să jucăm și cu Steaua, bineînțeles, dacă vor dori și ei, cu Bârlad, cu Iași. Începem să pregătim startul de campionat", ne-a mai spus antrenorul RCJ.

Mircea Paraschiv, care a mai antrenat gruparea de pe litoral și în 2010, susține că își dorește titlul național cu RCJ, declarație îndrăzneață, ținând cont că echipa constănțeană a ratat podiumul de fiecare dată în ultimii ani.

"Am mai antrenat această echipă și acum trei ani, când am încercat să creez o anumită idee de joc, iar acum, deja mulți dintre jucători mă știu și nu au fost surprinși de maniera de pregătire pe care am abordat-o. Am venit și cu un specialist în pregătire fizică, Dan Badea, care va pregăti linia de trei-sferturi. Am întărit staff-ul ca lucrurile să meargă bine și să reușim să facem ceva pentru rugby-ul constănțean", a precizat Paraschiv.

Linia întâi va fi întărită

În perspectiva noului sezon, Paraschiv dorește să îmbunătățească linia întâi, care, spune el, a constituit un punct slab al echipei și a contribuit cel mai mult la eșecuri.

"Dacă echipa a suferit, a făcut-o din cauza că nu a avut o linie întâi competitivă. Astfel, ne-am propus să aducem mai mulți jucători, iar după acest cantonament, cei mai buni vor rămâne și vom începe campionatul cu ei", a explicat tehnicianul.

Doi juniori promovați la RCJ

La început de pregătiri, conducătorii clubului constănțean au adus 18 jucători noi, de la Dinamo, CSO Pantelimon și CSM București, dar și doi juniori de la Callatis Mangalia: Cătălin Pastramă și Ilie Iorgu.

"Am doi băieți de la echipa de juniori, Pastramă și Iorgu, care sunt băieți de perspectivă, despre care cred că se vor remarca, pe viitor, în rugby-ul românesc", a încheiat antrenorul Mircea Paraschiv.

Comentează știrea

RCJ
11 februarie 2013
Pastrama...junior! :)))))

Junioratul, in mintea lu' Paraschiv, tine pana la pensie? :))))) E clar, anul asta o sa ne calareasca si CSM-ul!

eu!
11 februarie 2013
rugby

Paraschive lasa ne si i al si pe trompeta de badea cu tine!!!niste trompete de antrenori!!!cand a plecat acum 3 ani de la farul cum a plecat??sa va aduceti aminte!!!si acuma se intoarce si face declarati de dragoste farului..cand toata viata lui a fost o javra ordinara si un om fara caracter si onoare..o sa plece dupa 3 -4 luni si o sa isi bage si p.... in ei de faristi o sa vedeti!!!aduceti oameni competenti si deja afirmati,nu toate rebuturile!!!

sportiv
11 februarie 2013
as

a adus el el jucatori de la pantelimon sa faca marea cu sarea la faru ... aduce toti descultii care nu stiu sa tina mingia de rugby in mana , sa ne multumim daca nu retrogradeaza farul .... o sa ii calareasca baetii de la Cluj .. ... ce sa trieze el ... ca are 25 de jucatori in echipa ... de la dinamo au venit 2 jucatori , de la pantelimon 8 de la mangalia 2 de la csm nimeni.... aaaa si apropo ...a plecat in cantonament de pregatire lasand jucatori acasa , s-au zgarcit la cheltuielile unei persoane ..... niste incompetenti incapabil

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3893 secunde