RCJ Farul, prima victorie cu Petre antrenor principal

157

Articole de la același autor

Echipa de rugby RCJ Farul Constanța s-a impus în fața formației CSM Olimpia București, în cel de-al doilea meci din play-off-ul SuperLigii, disputat în deplasare.

"Marinarii" pierduseră ultimele trei meciuri din cadrul SuperLigii, iar aceasta este prima lor victorie cu Cristian Petre pe postul de antrenor principal, după ce britanicul Neil Kelly a fost demis din funcție.

La începutul partidei, gazdele conduceau cu un avantaj minim de trei puncte, 6-3, după două lovituri de pedeapsă ale lui Stătulescu. Vlaicu a egalat cu o lovitură de pedeapsă, după care a urmat și primul eseu marcat de Neagu și încă o transformare a lui Vlaicu, iar Farul a început să conducă partida, 16-3. După 40 de minute de joc, tabela de scor arăta punctajul

21-9, după ce Tuchashvili a înscris un eseu și Vlaicu a mai avut o transformare.

Farul a început cea de-a doua repriză cu un nou eseu, cel al lui Ranuku. CSM a avut ocazia de a marca două eseuri în momentul în care "marinarii" au fost în inferioritate numerică, Mototolea și Nere având cartonaș galben. Stănculescu a ratat una din cele două transformări, astfel că rezultatul final al partidei a fost

26-21 în favoarea Farului, gazdele păstrând doar punctul bonus defensiv.

În etapa următoare din play-off, Farul va primi vizita campioanei Știința Baia Mare, pe stadionul "Mihail Naca", sâmbătă, 23 august, de la ora 10.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde