RCJ Farul - RCM Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României la rugby

488
RCJ Farul - RCM Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României la rugby - 98826328c3a60215e53b342560084571.jpg
Echipa de rugby RCJ Farul Constanța susține, astăzi, primul meci oficial al sezonului de vară, cel cu RCM Timișoara, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2008 / 2009. Întâlnirea se desfășoară pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, cu începere de la ora 11.00.
"Abordăm meciul cu încredere, pentru că diferența de valoare dintre Farul și Timișoara este clară. Cu toate acestea, partida nu este dinainte câștigată, jucătorii trebuie să-și păstreze concentrarea. Obiectivul nostru este câștigarea trofeului și acum ne dorim să fim feriți de accidentări, pentru că vor urma jocuri mai grele, în semifinale și finală", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul secund al formației de pe litoral, Florea Opriș.
Contra bănățenilor, tehnicienii Bruce Hodder, Virgil Năstase și F. Opriș nu vor putea conta pe serviciile a trei jucători de bază: Daniel Carpo, Cătălin Nicolae, ambii convocați la naționala de seniori a României pentru turneul amical din Franța, și Ben Aoina. Neo-zeelandezul revine abia astăzi în România, după vacanța petrecută în țara natală, și va intra în XV-le Farului începând cu "dubla" de pregătire cu Steaua, programată pe 1 august, la București, respectiv 7 august, la Constanța.
Altfel, tot lotul "marinarilor" este valid, formula de start urmând a fi stabilită în această dimineață. "Vom înscrie pe foaia oficială 23 de jucători și toți vor intra în teren. După ce vom avea avansul de puncte necesar calificării, vor juca și rezervele", a anunțat Opriș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9916 secunde