"București Sevens", etapa a doua a Campionatului Național de rugby în 7

RCJ Farul și-a "rezervat" eternul loc trei

371
2

Articole de la același autor

Echipa RCJ Farul a încheiat pe locul trei etapa secundă a Campionatului Național de rugby în 7, "București Sevens", păstrându-și aceeași poziție și în topul final general. Rezultat modest, iar scaunul antrenorului principal Leodor Costea se clatină serios.

RCJ Farul a evoluat curajos în partidele din Grupa A a "București Sevens", disputate, week-end-ul trecut, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.
Formația constănțeană, antrenată de Leodor Costea și Gheorghe Florea, a terminat grupa fără înfrângere (29-0 cu RC Grivița, 19-7 cu Olimpia, 54-5 cu U Cluj, 36-0 cu Bucovina Suceava și 14-14 cu Steaua), pe locul doi, cu 14 puncte, tot atâtea câte a strâns și lidera Steaua, departajarea făcându-se la esaveraj (136 - 126). Din păcate, "marinarii" s-au înecat la mal și au pierdut, scor 0-12, semifinala cu U Baia Mare, rămânând doar cu satisfacția platonică a succesului din meciul pentru locurile 3-4, 19-0 cu Poli Iași.
Finala mare, în care s-au întâlnit Steaua și Baia Mare, a fost dominată de echipa "militară", 21-8, care a terminat etapa pe primul loc, cu 16 p, urmată de Baia Mare (12 p) și RCJ Farul (10 p). Runda a fost marcată de sancțiunea primită de Dinamo, formație descalificată după faza grupelor, din cauză că a folosit un jucător, Ciprian Căplescu, neînscris de la început pe foaia oficială.
Titlul de campioană a fost decernat după ce au fost cumulate punctele din etapele de la Constanța și București, laurii revenindu-i Stelei (32 p). Cu 21 p, Baia Mare a devenit vicecampioană, în timp ce RCJ Farul (20 p) aduce pe litoral, conform "tradiției", medaliile de bronz.

Leodor Costea ar putea fi "debarcat"
Pentru antrenorul principal Leodor Costea, turneul de la București ar putea fi ultimul în care s-a aflat la conducerea echipei de pe litoral. Se aude că șefii clubului din str. Primăverii ar fi nemulțumiți de rezultatele echipei, firavă și fricoasă în meciurile cu Steaua și Dinamo, incapabilă să câștige un titlu național.

Comentează știrea

OfFCuoiGEEsDQbznMN
20 septembrie 2012
LCZeIjARDa

6G22xF yoirifdhddvk, [url=http://drbframkebrk.com/]drbframkebrk[/url], [link=http://ssljwfkqtezt.com/]ssljwfkqtezt[/link], http://invcgoiertvi.com/

exgDLBejmZA
29 august 2014
gRxrbIYPS

ioLQrT bufeiuqbkfxv, [url=http://vnivqacabxej.com/]vnivqacabxej[/url], [link=http://zvwdewqdgbvz.com/]zvwdewqdgbvz[/link], http://heckdvqlwifd.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9014 secunde