Divizia Națională de rugby, etapa a treia

RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra au băgat Moldova-n sperieți

762
Ambele echipe constănțene care evoluează în Divizia Națională de rugby au încheiat săptămâna cu victorii în deplasare. RCJ Farul a zdrobit zidurile Sucevei, în timp ce Constructorul-Cleopatra a câștigat greu la Bârlad.

La primul meci cu antrenorul neo-zeelandez Bruce Hodder pe bancă și cu legiunea străină în mare formă, Ben Aoina și Jeff Makapelu fiind printre cei mai buni, RCJ Farul n-a avut milă de Bucovina Suceava, administrându-le moldovenilor o corecție usturătoare chiar la ei acasă. Constănțenii au înscris nu mai puțin de 12 eseuri, ratând o singură transformare. Scorul final, 82-9, este relevant pentru dominația "marinarilor".
Celelalte rezultate ale rundei a treia, Seria I: Olimpia București - Dinamo București 3-40, U Cluj - CFR Brașov 78-3. În clasament, pe locul întâi se află Dinamo (15 p), urmată de RCJ Farul (15 p, esaveraj inferior), Cluj (9 p) și Olimpia (5 p). Etapa viitoare, sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 14, formația constănțeană va juca, acasă, cu Olimpia.
###
La rândul său, Constructorul-Cleopatra a reușit un succes important, în deplasarea de la Bârlad. Jucătorii antrenați de Cristian Brănescu, Marian Nache și Gheorghe Florea au făcut o primă repriză bună, terminată în avantaj, 8-0, însă, în repriza secundă, gazdele s-au apropiat periculos și emoțiile s-au risipit abia după ultimul flu-ier al arbitrului Gheorghe Sabău.
Așadar, team-ul de la malul mării s-a impus cu 18-14, lăsând, însă, bonusul defensiv la Bârlad.
Celelalte rezultate ale rundei a treia, Seria a II-a: Poli Iași - Steaua București 12-64, RCM Timișoara - U Baia Mare 0-19. Prima poziție în clasament este deținută de Steaua (15 p), urmată de Baia Mare (14 p), Constructorul-Cleopatra (8 p) și Timișoara (4 p). Etapa viitoare, sâmbătă, 1 noiembrie, dobrogenii se deplasează la Iași, pentru meciul cu Poli, întâlnire în care sunt obligați să câștige pentru a se menține în lupta pentru calificarea în play-off.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5611 secunde