Divizia Națională de rugby / play-off și play-out

RCJ Farul tremură, Constructorul-Cleopatra are meci de vacanță

696
Sâmbătă, se desfășoară partidele etapei a opta din play-off-ul Diviziei Naționale de rugby.
Capul de afiș este ținut de derby-ul Steaua (1, 78 p) - RCJ Farul (4, 59 p), în care echipa constănțeană, antrenată de Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș, își joacă ultimele șanse de a încheia această fază a competiției pe locul secund, care i-ar permite să dispute semifinala pe teren propriu. Dacă pierd, "marinarii" își iau adio de la primele două poziții, iar obiectivul - câștigarea titlului național - va fi foarte greu de îndeplinit.
Întâlnirea începe la ora 11.00, este transmisă în direct de TVR 2 și este arbitrată de Dănuț Frăsineanu; judecători de margine - Gabriel Șeitan și Doru Gordin.
Celelalte partide ale rundei: Știința CSM Baia Mare - Dinamo București și RCM Timișoara - U Cluj.
***
Tot sâmbătă, sunt programate și jocurile din etapa a noua, penultima, a play-out-ului. De la ora 11.00, pe terenul din "Badea Cârțan", Constructorul-Cleopatra (3, 32 p) primește vizita "lanternei" CFR Brașov (6, 0 p), trupa pregătită de Cristian Brănescu și Marian Nache fiind mare favorită.
"Echipa noastră a făcut un retur slab, a trăit din punctele realizate în prima fază, dar a venit timpul să mai și câștigăm. Dacă nu acum, atunci când? La final, vom trage linie și vom vedea cu cine mergem mai departe", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Meciul cu feroviarii, condus la centru de Mihai Stuparu, va fi precedat de un amical în care se vor înfrunta, de la ora 9.30, formațiile de juniori sub 16 ani de la CS Cleopatra și RCJ Farul.
Celelalte partide ale etapei: Poli Iași - Olimpia București și CSM Bucovina Suceava - RC Bârlad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 August 2009
Stire din Sport : Încă o umilință nu mai e permisă
Sâmbătă, 29 August 2009
Stire din Sport : Oil Terminal a bătut la Chirnogi cu 3-2
Pagina a fost generata in 2.5995 secunde