George Curcă a rămas impresionat în Austria de mijlocașul ucrainean al lui Rubin Kazan

"Rebrov e meseriaș, știe mult fotbal"

506
În meciul amical cu Rubin Kazan (liderul Rusiei), din Austria, "rechinii" Farului au primit o replică puternică de la mijlocașul ucrainean Serghei Rebrov, starul ex-sovieticilor, care a pasat decisiv la primul gol al lui Rubin și a creat alte faze spectaculoase.

Puternica echipă din Rusia i-a învins pe constănțeni cu 2-0, prin golurile lui Bukarov (min. 17) și Portnyagin (min. 89), iar Serghei Rebrov, care a jucat titular și a rămas pe teren până în minutul 65, a făcut spectacol.
"E meseriaș. Știe fotbal cu carul. Se mișcă când pe stânga, când pe dreapta, iar felul în care stă în teren, pasele și execuțiile sale impresionează", l-a admirat portarul Farului, George Curcă.
Deși Rubin a câștigat cu 2-0, "rechinii" nu au ieșit cu capul plecat din teren, apreciază Curcă, pentru "Cuget Liber".
"Echipă foarte valoroasă Rubin, țeapănă, sănătoasă, cu talie, dar se vedea că e și înainte cu antrenamentele. Față de noi, rușii sunt pe finalul pregătirii, peste puțin timp urmând a începe returul de campionat. Oricum, mai cu seamă în repriza secundă, când, este adevărat, au intervenit și mai multe schimbări, ne-am ținut bine. Am avut ocazii, chiar și o bară, dar de marcat, pentru 2-0, a marcat tot Rubin, când, după un un - doi, a scăpat un adversar singur cu mine și nu am mai avut ce face. Primul lor gol s-a marcat dintr-o fază suspectă de ofsaid", a povestit Curcă.
Goal-keeper-ul farist spune că pregătirea din Austria a Farului merge bine. "E cam lung cantonamentul, dar nu avem ce face, asta e pregătirea. Dacă nu acumulăm acum, nu avem cum să facem față în campionat", a declarat Curcă.
Deși promisese că, în ziua meciului România - Olanda, își va vopsi părul în culorile naționale, pentru a le purta noroc jucătorilor lui Pițurcă, George a renunțat până la urmă.
"Mă vopseam dacă ne calificam în sferturi sau dacă dădeam un gol ori aveam măcar o bară în meciul cu Olanda", a dezvăluit portarul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6707 secunde