"Rechinii", egalii vicecampioanei Croației

628
FC Farul a înregistrat, aseară, un nou rezultat pozitiv în meciurile de verificare din Germania, remizând, 0-0, cu vicecampioana Croației, Slaven Belupo.

La Farul, au jucat pentru prima dată sârbul Dejan Rusmir și portughezul Hugo Faria. Rusmir a evoluat titular și a fost schimbat la pauză, iar Faria a intrat pe teren în ultimul sfert de oră. Ca și în partida cu Twente Enschede, "rechinii"
au jucat bine, creându-și și câteva ocazii, cele mai mari aparținându-le lui Gerlem, în prima repriză, când, din 3 m, a tras peste poarta goală, și lui Nae (pe final, în minutul 85), al cărui șut a fost de un adversar de pe linia porții.
Echipa folosită a fost: Vlas - Farmache, Barbu, Șchiopu, Maxim - Cruceru (min. 60, Ben Teekloh) - Băcilă (min. 85, L. Pârvu), Rusmir (min. 46, M. Nae), Voiculeț (min. 75, Hugo Faria), Gerlem (min. 80, Gaston) - Gosic (min. 70, Chico).
Următorul meci al Farului este sâmbătă, 12 iulie, cu Rot-Weiss Oberhausen, formație germană de ligă secundă, în care vor fi folosiți cu precădere cei care au jucat mai puțin sau deloc în ultimele partide. Astăzi, jucătorii Farului nu au antrenament, urmând a face o vizită în Olanda, la Amsterdam.
Altfel, ultima partidă de verificare a Farului înaintea începerii campionatului nu se va mai juca cu FC Argeș, în Trivale, cum se stabilise inițial, ci, la aceeași dată, 19 iulie, dar cu Prefab Modelu (Liga a II-a), tot în deplasare, de la ora 17. În aceeași zi, dar de la ora 11, o altă formație a Farului, alcătuită din cei care nu vor juca la Modelu și din jucători de la Farul II susțin un alt amical, cu Petrolul, la Ploiești, de la ora 11.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8272 secunde