Regal baschetbalistic în Piațeta Perla. Nume mari ale baschetului mondial vin la Constanța

242
Regal baschetbalistic în Piațeta Perla. Nume mari ale baschetului mondial vin la Constanța - talpes-1628862102.jpg

Articole de la același autor

Asociația Judeteana de Baschet Constanta în parteneriat cu Primaria Muncipiului Constanta a organizat vineri o conferinta de presa cu privire la un eveniment baschetbalistic deosebit de important care va avea loc în acest weekend la Constanța, în Piateta Perla. La conferinta au participat Andrei Talpes, presedinte AJB Constanta, Svetlana Simion, reprezentant FRB, Anca Stoenescu, jucătoare a echipei naționale a României de Baschet 3x3 si Mariana Solomon, presedinte DJST Constanta.
Andrei Talpeș, presedinte AJB: "Iată ca dupa o perioada lunga de inactivitate am reușit sa avem din nou evenimente. Acest lucru ma bucura"
La conferinta participa Andrei Talpeș, președintele Asociației Județene de Baschet, Svetlana Simion, reprezentant FRB, Anca Stoenescu, jucătoare de baschet în nationala României și Mariana Solomon, presedinte DJST Constanta.
Mariana Solomon: "Va felicit pentru ceea ce faceți. Cred ca toți cei care au contribuit au avut satisfacția sa vadă echipa României la Tokyo. Este un prim pas. Speram ca de la următoarele JO sa venim și cu o medalie. Ne trebuie rabdare."


Anca Stoenescu: "A fost o onoare pentru mine sa particip la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce am simțit pe teren. Este incredibil atunci când iti reprezinți tara la o competiție de asemenea anvergura"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5214 secunde