Duminică, pe lacul Siutghiol

Regata Universităților din Constanța, ediția a VII-a

567
1
Regata Universităților din Constanța, ediția a VII-a - yachting-1340990411.jpg
Universitatea Maritimă din Constanța organizează duminică, 1 iulie 2012, începând cu ora 10.00, cea de-a VII-a ediție a competiției "Regata Universităților din Constanța".
Cursele finale se pot urmări de pe pontonul de la Baza Nautică a Universității Maritime pe malul lacului Siutghiol, începând cu ora 10.30.
"Pentru acest concurs, devenit unul de tradiție în centrul nostru universitar, după modelul similar al competițiilor dintre Universitățile Cambridge și Oxford, care se desfășoară pe râul Tamisa, anul acesta nu s-au înscris cele două universități participante până anul trecut, Academia Navală «Mircea cel Bătrân» și Universitatea «Ovidius» din Constanța.
Din dorința de a continua tradiția acestei competiții, Universitatea Maritimă din Constanța organizează, anul acesta, ediția a VII-a în colaborare cu Naval Academy Nikola Vaptsarov din Varna, exprimându-și totodată dorința ca la ediția următoare cele două universități constănțene să dea curs acestui concurs și să participe cu echipajele lor.
Sunt invitate să participe la acest eveniment personalități de seamă ale orașului Constanța și ale comunității maritime locale alături de toți cei care sunt pasionați de sporturi nautice", se arată în comunicatul de presă semnat de prorectorul pentru activitatea academică a UMC, prof. univ. dr. ing. Eliodor Constantinescu.

Probe de concurs sunt următoarele: Canoe 10+1 - se vâslește pe o distanță de aproximativ 1000 m; Yachting, Clasa Ypton 22 - se va naviga pe un poligon triunghiular de maximum 3000 m, în sistem de match race.
Iată și programul competiției: ora 10.00 - Ședința tehnică; ora 10.30 - start în cursa de yachting; ora 11.00 - start în finala de canoe; ora 12.00 - Premierea participanților.

Comentează știrea

student
4 iulie 2012
ce minciuni

N-a participat nimeni la acesta mascarada. Nu mai vrea nimeni sa-si lege numele de conducerea mafioata de la UMC.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.293 secunde