Reghecampf vorbește despre posibila excludere a Stelei din Cupele Europene

69
Reghecampf vorbește despre posibila excludere a Stelei din Cupele Europene - reghecampfdacavorfiofertetentant-1371395033.jpg

Articole recomandate

Laurențiu Reghecampf a declarat că se gândește la ce se va întâmpla în 24 iunie, dată la care UEFA ar putea anunța decizia Comisiei de Control și Disciplină în cazul Steaua, precizând că o excludere din cupele europene ar fi un dezastru pentru fotbalul românesc.




"Jucătorii nu se gândesc la UEFA, mă știu bine, știu ce vor de la ei. Sigur, toți ne gândim la ce va fi pe 24 iunie, fiindcă o excludere ar fi un dezastru pentru tot fotbalul românesc. Condamnarea patronului ne-a afectat, încă suntem afectați, dar atât eu, cât și managerul general încercăm să-i ținem departe pe jucători de aceste lucruri și le-am zis că rezultatele bune îl vor bucura pe patron", a spus Reghecampf, informează site-ul oficial al FC Steaua, scrie realitatea.net.


Amintim că finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, în 4 iunie, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanței supreme fiind definitivă. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită și una de un an pentru fals. Fiind vorba de un caz de corupție în fotbal, UEFA ar putea dicta sancțiuni împotriva echipei Steaua, ce ar putea duce la interzicerea participării în Liga Campionilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4149 secunde