Reunire la Tomitanii Constanța. Noul antrenor va fi George Sava

393
Reunire la Tomitanii Constanța. Noul antrenor va fi George Sava - tomitanii-1578689974.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby Tomitanii Constanța se pregătește să reia pregătirea pentru cea de-a doua parte a sezonului. Lotul se va reuni pe 20 ianuarie, la Constanța. 


Nu mai puțin de 14 sportivi au părăsit, în această pauză competițională, formația de la malul mării, însă, în perioada următoare, echipa va fi completată cu noi rugbiști. Odată cu reunirea lotului, se va semna contractul și cu un nou antrenor. Chiar dacă în prezent de pregătirea Tomitanilor se ocupă Radu Mocanu, la Constanța este așteptat George Sava. Cele două părți trebuie doar să semneze contractul, ceea ce reprezintă o chestiune de timp. 


George Sava are un CV impresionant. Tehnicianul în vârstă de 54 de ani a avut oportunitatea, începând cu luna martie a anului 2009, de a antrena puternica echipă rusească Rugby Club Enisey Krasnoyarsk, alături de care a cucerit de trei ori titlul în Rusia, două Cupe ale Rusiei și o Supercupă a Rusiei. 


George Sava a mai antrenat și pe CSA Steaua București, dar s-a ocupat și de linia de trei sferturi a echipei naționale a României, atunci când "stejarii" au participat la Cupa Mondială din Australia 2003. 


Președintele clubului, Cristian Cojocaru, speră ca echipa sa să își revină repede, chiar dacă, în acest moment, ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii. 


"Încercăm să rămânem în Superligă și să jucăm la cel mai înalt nivel. Chiar dacă la finalul campionatului vom ocupa ultimul loc, există oportunitatea să jucăm un meci de baraj cu ocupanta locului 2 din DNS. Vom face tot posibilul să câștigăm și să rămânem pe prima scenă a rugby-ului românesc. Constanța trebuie să aibă echipă de rugby în Superligă și noi suntem responsabili cu acest lucru", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Cojocaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3574 secunde