Revenire spectaculoasă! Lucian Bute l-a făcut KO pe Andrea Di Luisa în runda a patra

90
Revenire spectaculoasă! Lucian Bute l-a făcut KO pe Andrea Di Luisa în runda a patra - bute-1439713393.jpg

Articole recomandate

Lucian Bute la învins, în această dimineață, prin KO pe Andrea Di Luisa în runda a patra.

Lucian Bute n-a avut un meci prea greu împotriva italianului Andrea Di Luisa, campion european la semimijlocie, pe care l-a învins prin KO în runda a patra.

Românul n-a avut nici o problemă în primele trei runde, reușind să domine în totalitate meciul. Bute a demonstrat încă o dată că are o stîngă năucitoare, iar în runda a patra l-a pus pe italian la pămînt cu un croșeu.

Andrea Di Luisa a fost numărat și a continuat lupta. Lucian Bute a văzut că italianul era năucit și și-a continuat seria de lovituri, moment în care antrenorul lui Di Luisa a aruncat prosopul și meciul s-a încheiat.

"Lucian se întoarce, așa cum v-am spus în toată această săptămînă. Antrenorul mi-a spus să pun pumnii unul lîngă altul și să mă folosesc de corpul meu. Într-adevăr, m-am întors în box. Sînt din nou aici! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut", a spus Bute la sfîrșitul meciului.

Meciul lui Bute cu Di Luisa era programat să se desfășoare pe durata a 10 reprize și nu a fost pentru vreun titlu, potrivit GSP.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6592 secunde