Astăzi, la Tulcea, Delta - FC Farul, în etapa a V-a a Cupei României

Reviriment sau, în continuare, criză?

1084
Reviriment sau, în continuare, criză? - 7611c2ba98f6c400df922115b07c9903.jpg
Cocoșați de Concordia Chiajna și Victoria Brănești în campionat, fotbaliștii Farului
își ling rănile în "Cupă", sperând să îndrepte întrucâtva lucrurile, prin aducerea la Constanța a unei echipe de Liga 1.

Farul debutează azi, la Tulcea, în Cupa României, după ce a trecut fără joc de turul precedent, beneficiind de scoaterea din competiție a Săgeții Stejaru.
Adversara din turul cinci, de astăzi, de la ora 16,30 (în direct la sport.ro), este Delta, într-o întrecere a orgoliilor dobrogene. La Tulcea, joacă mulți foști fariști, care au de dovedit ceva echipei-mamă. În plus, față de Farul, care a fost umilită în două meciuri la rând de Chiajna și Brănești, ajungând pe locul 14, cu 3 puncte (însă cu un meci mai puțin), Delta e pe cai mari în campionat (locul 3, 9 puncte) și mult mai în vână, în ciuda eșecului de pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza (0-1), din etapa trecută. Astfel că, prin prisma celor arătate până acum în Liga a II-a, tulcenii sunt favoriții meciului, beneficiind și de avantajul terenului propriu.
Farul speră însă ca această partidă să marcheze începutul revirimentului. "Este un derby al Dobrogei, care pe noi, din păcate, ne prinde după două rezultate dezastruoase. Dar poate că pică și bine acest meci, antrenorul putând rula și alți jucători, cărora li se ivește astfel un moment prielnic de a arăta ce pot. Sigur, ne interesează rezultatul și calificarea mai departe, pentru a juca, în etapa viitoare, cu o echipă de Liga 1, pe teren propriu. Sperăm ca acest meci să fie semnalul redresării și să ne dea un moral bun pentru partidele ce urmează în campionat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului, care i-a legitimat pe cei doi stoperi nou-achiziționați, Papp și Diogo. "Marinarii" nu îl au în schimb pe juniorul Matei (accidentat), dar Rusmir e bun de joc, după ce i
s-a obținut viza medicală.
Formația probabilă a Farului: Sardescu - M. Soare, Papp, Pașcovici, Gaston - B. Andone, Rusmir - Chico, Cristocea, Mansur - Nanu.
Arbitrează Ciprian Amarandei; asistenți, Mihai Artene (ambii, din Vaslui), Ciprian Geambazu (Bușteni); rezervă, Dragoș Teodor (Constanța); observator, Silviu Ioan (Galați).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6735 secunde