România a pierdut meciul amical cu Belgia, scor 1-2

375
România a pierdut meciul amical cu Belgia, scor 1-2 - 07394372rat74c2213-1321087273.jpg
Echipa națională a României a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susținut, vineri, la Liege, în compania selecționatei Belgiei, golul reprezentativei "tricolore" fiind marcat de Daniel Niculae. Golurile belgienilor au fost înscrise de Buyten '11 și Cociș '43 autogol, în timp ce pentru România a marcat Daniel Niculae '65.
Belgia a deschis scorul printr-o lovitură de cap a fundașului central Daniel Van Buyten, de la marginea careului mic, după o centrare din corner a lui Mertens. Scorul a fost majorat după un autogol al lui Cociș, care a deviat în propria poartă o centrare a lui Vanden Borre. România a revenit pe tabela de marcaj prin golul lui Daniel Niculae, care a înscris după o acțiune a lui Torje și o pasă decisivă a lui Mazilu.
Echipa națională a României a beneficiat și de un penalti, în minutul 87 al meciului, ratat însă de căpitanul echipei, Răzvan Raț. Arbitrul a dictat penalti după un fault al lui Van Buyten asupra lui Torje.

Fundașul Marian Pleașcă a debutat pentru echipa națională a României în meciul cu Belgia, dar a fost înlocuit de selecționerul Victor Pițurcă după opt minute, din cauza unei accidentări.

Naționala României va mai juca un meci amical, marți, 15 noiembrie, la Altach (Austria), cu echipa Greciei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde