România, eşec sever la debutul la Cupa Mondială: 8-82 cu Irlanda. „Nu e posibil să facem miracole!”

132
România, eşec sever la debutul la Cupa Mondială: 8-82 cu Irlanda. „Nu e posibil să facem miracole!” - 1-1694342067.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul naţionalei de rugby a României, Eugen Apjok, a declarat, după debutul nefericit al „stejarilor” la Cupa Mondială din Franţa, 8-82 cu Irlanda, că sunt mari diferenţe la toate capitolele între cele două reprezentative şi că se va concentra acum asupra unui alt meci „de foc”, cel cu Africa de Sud.

„Aceasta este realitatea, aceasta este diferenţa dintre noi şi ceilalţi. În câteva zile, nu este posibil să facem miracole. Avem o echipă foarte tânără, iar cei 23 de jucători din lot au disputat primul lor meci la Cupa Mondială. Mulţi dintre ei nu au jucat niciodată în faţa atâtor spectatori, iar asta va ajuta pe viitor”, a declarat, la conferinţa de presă de după meci, Eugen Apjok.

„Ne vom concentra pe recuperare şi pe accidentări şi vom alinia cea mai bună echipă posibil contra Africii de Sud”, a subliniat antrenorul în perspectiva partidei cu campioana mondială en titre, din 17 septembrie, de la Bordeaux.

Naţionala de rugby a României a fost învinsă cu un categoric 8-82 (8-33) de reprezentativa Irlandei, lidera la zi a clasamentului mondial, sâmbătă, în meciul său de debut de la Cupa Mondială din Franţa, în Grupa B, pe Stade de Bordeaux.

Următorul meci al „stejarilor” va fi pe 17 septembrie, tot la Bordeaux, contra campioanei mondiale en titre, Africa de Sud.

Foto: Daniel Nechita 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5256 secunde