România învinsă de Germania cu 4-0, în meci amical al selecționatelor Under-20

170
România învinsă de Germania cu 4-0, în meci amical al selecționatelor Under-20 - meci-1633966828.jpg

Articole de la același autor

Selecţionata de fotbal Under-20 a României a fost învinsă de formaţia similară a Germaniei cu scorul de 4-0 (0-0), luni, la Potsdam, într-un meci de verificare.

Tricolorii, care nu au tras niciun şut pe poartă, au pierdut totuşi prea drastic acest meci amical, primind toate cele patru goluri în ultima jumătate de oră.

Potrivit Agerpres, echipa antrenată de Christian Woerns a deschis scorul prin Paul Nebel (60 - penalty), după un henţ comis în careu de Eduard Duţu. Emilio Kehrer a reuşit o dublă (73, 87), marcând primul gol dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, iar pe al doilea la capătul unui contraatac purtat de Marvin Obuz. Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de fundaşul Tan-Kenneth Jerico Schmidt (86), cu o lovitură de cap din 7 metri, în urma unui corner.

În prima repriză, portarul echipei României, Otto Hindrich (CFR Cluj) s-a opus la mingile trimise de Kehrer (33) şi Beier (42).

În partea secundă, Kehrer a trimis în plasa laterală după combinaţie cu Nebel (61), Hindrich a reţinut şutul lui Weisshaupt (70), Silveanu l-a blocat pe Obuz (84), apoi a respins mingea lui Schwirten (85.

România a beneficiat de câteva faze fixe la poarta lui Gebhardt, însă fără a crea pericol. Cristian Dumitru a avut singura fază cu potenţial (59), dar a şutat mult peste poartă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3252 secunde