România - Italia 21-14, în etapa finală a Campionatului European de rugby în 7

85
România - Italia 21-14, în etapa finală a Campionatului European de rugby în 7 - rps6274-1379779031.jpg

Articole recomandate

Echipa României a învins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sâmbătă, într-un meci din etapa finală a Campionatului European de Rugby în 7 (7's Grand Prix Series), care este găzduită de Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București, potrivit Agerpres.ro.

Italia a reușit un eseu în chiar primul minut, prin Fabrizio Seppe, transformat de Giorgi Jimsheladze, după care România a irosit o șansă imensă de a restabili egalitatea prin Stephen Hihetah, scăpat spre buturile adverse, însă jucătorul nostru a comis o greșeală imensă în terenul de țintă advers, unde s-a împiedicat și a comis un înainte. Hihetah s-a revanșat două minute mai târziu, când a reușit eseul, transformat de Florin Vlaicu, și scorul era egal la pauză, 7-7.

În repriza secundă, România a preluat conducerea după eseul lui Florin Surugiu, transformat de Vlaicu, dar o nouă greșeală a ''stejarilor'' a făcut ca Italia să egaleze, eseu Giulio Rubini, transformat de Jimsheladze, 14-14.

Valentin Ivan a avut o acțiune foarte bună, la capătul căreia România a primit eseu de penalitate, transformat de Vlaicu, iar România a obținut prima sa victorie, una splendidă, cu scorul de 21-14.

România a pierdut primele trei meciuri, 10-14 cu Țara Galilor, 14-19 cu Georgia și 7-14 cu Anglia, urmând să mai joace duminică împotriva Portugaliei (10,44).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2917 secunde