Mondialele de tenis de masă

România se bate cu Hong Kong pentru locul cinci

837
România se bate cu Hong Kong pentru locul cinci - 87294011f0e8aa7e329fa6184874bc44.jpg
Echipa națională de tenis de masă a României va evolua, astăzi, contra echipei din Hong Kong, în partida pentru locurile 5-6 la Campionatul Mondial de junioare de la Bratislava (Slovacia). În prima partidă din turneul 5-8, tricolorele au învins ieri Taipei, scor 3-2, iar Hong Kong a trecut cu același rezultat de Ungaria. Româncele au ajuns să evolueze pentru locurile 5-8 după ce au pierdut în sferturi în fața campioanei mondiale, China, scor 0-3. În semifinale, România ar fi dat piept cu Coreea. Finala, care se joacă astăzi, este China - Japonia.
Atât cu Taipei, cât și cu China, din echipa tricoloră nu a făcut parte Cristina Hârâci, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul Constanța.
Ieri, au fost programate primele meciuri de la individual, Cristina Hârâci fiind repartizată în grupa preliminară 27, alături de Mallika Bhandarkar (India) și Lisa Yue (Noua Zeelandă).
La dublu feminin, constănțeanca face pereche cu Andrada Vincze, cele două urmând a susține primul meci de pe tabloul principal mâine, contra cuplului croat Mateja Jeger - Mirna Tomic.
Astăzi, au loc meciuri la dublu mixt, unde Hârâci evoluează alături de Boris Mihailovic (Serbia), iar prima confruntare din preli-minarii e împotriva perechii Oliver Scarlett - Lisa Yue (ambii, din Noua Zeelandă).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Decembrie 2010
Stire din Sport : România, la ora de chineză
Pagina a fost generata in 0.4225 secunde