România și-a aflat adversarii pentru CE 2018 și Mondialele din 2017

187
România și-a aflat adversarii pentru CE 2018 și Mondialele din 2017 - romaniahandbal-1435085973.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Federației Europene de Handbal din Viena, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Campionatului European din 2018, pentru calificarea în turul II al preliminariilor. 


Conform regulamentului, primele clasate din cele trei grupe din turul I preliminar, adică Belgia, Luxemburg și România, vor juca barajul de calificare în următoarea etapă împotriva echipelor cu cel mai slab punctaj în grupele de calificare la Europenele din 2016. 


În urma tragerii la sorți, România va întâlni Israel, Luxemburg va juca cu Finlanda, iar Belgia cu Turcia.


Partidele se vor juca în sistem tur-retur, anul viitor, pe 6-7 aprilie și 9-10 aprilie. Câștigătoarele se vor califica în turul II al preliminariilor CE 2018, unde se vor lupta pentru locurile în turneul final. 


Tot ieri, au avut loc și tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial din 2017. România face parte din Grupa a II-a, alături de Austria, Finlanda și Italia. Pentru obținerea calificării în turneul final, tricolorii trebuie să termine meciurile din grupă pe primul loc. "Austria e o echipă periculoasă. După ultimele rezultate, participări la Campionatul European din 2014 și Campionatul Mondial din 2015, pare favorită, dar și noi vom avea un cuvânt greu de spus. Vrem să fim surpriza plăcută a grupei. Nu știu dacă vom face o revanșă din meciurile cu Finlanda, vrem să acumulăm puncte. E adevărat, Finlanda ne-a trimis jos de tot, băieții n-au uitat chestia asta. Sunt convins că vom face meciuri bune și vom merge în play-off", a declarat selecționerul Aihan Omer, citat de handbalvolei.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.381 secunde