România va întâlni Cehia în primul tur din Fed Cup 2016

146
1
România va întâlni Cehia în primul tur din Fed Cup 2016 - romaniafedcup-1433351346.jpg

Articole de la același autor

Echipa de Fed Cup a României va disputa primul tur al Grupei Mondiale în compania Cehiei. Meciul va avea loc pe teren propriu, în zilele de 6 și 7 februarie 2016. 


"În Grupa Mondială, sunt cele mai bune opt echipe din lume, nivelul fiind unul foarte ridicat. Adversara noastră este o echipă cu experiență, campioană en-titre și finalistă a actualei ediții de Fed Cup. Faptul că aflăm deja cu cine jucăm, cu mai bine de jumătate de an înainte, ne dă posibilitatea să ne organizăm și să facem o strategie avantajoasă nouă. Cu atât mai mult cu cât vom juca acasă. Cel mai important lucru pentru noi este că am reușit până acum aceste victorii prin jucătoarele noastre, care s-au autodepășit și au jucat cu suflet și determinare, comportându-se ca o adevărată echipă. Aceasta a făcut diferența în momen-tele cruciale, chiar și cu echipe mai bine cotate ca noi. De aceea, ne vom păstra același spirit, aceeași ambiție și ne vom pregăti pentru a înfrunta una dintre cele mai tari echipe. Nu va fi ușor, dar ne vom mobiliza ca de fiecare dată și vom crea momente magice pe teren și pentru România", a declarat Alina Cercel Tecșor, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup.


Comentează știrea

Send Me An Angel
4 iunie 2015
Send Me An Angel

Încrederea e punctul de plecare al îmbogățirii. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email la "[email protected]"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3334 secunde