Rugby / Au fost stabilite locațiile pentru fazele finale ale REC 2023. Meciul pentru aur se joacă la Badajoz

220
Rugby / Au fost stabilite locațiile pentru fazele finale ale REC 2023. Meciul pentru aur se joacă la Badajoz - 1-1675948312.jpg

Articole de la același autor

Au fost stabilite locațiile pentru fazele finale ale Rugby Europe Championship (REC) 2023, competiție care, din acest sezon, se desfășoară într-un nou format - grupe, semifinale și finale.

Astfel, finala mare și meciul pentru bronz vor avea loc în Spania, pe stadionul „Nuevo Vivero” din Badajoz, în timp ce partidele de clasament (5-8) vor avea loc la Amsterdam, în Țările de Jos. Toate întâlnirile sunt programate în aceeași zi, pe 19 martie, informează Federaţia Română de Rugby.

Rugby Europe Championship are, din acest sezon competițional, un alt sistem de desfășurare. Cele opt echipe sunt împărțite în două grupe, iar după meciurile din grupe, primele două clasate joacă în semifinalele pentru locurile 1-4, în timp ce ultimele două în semifinalele locurilor 5-8, pe terenul celor mai bine clasate.

Grupa A: Georgia, Spania, Țările de Jos, Germania

Grupa B: România, Portugalia, Belgia, Polonia.

Semifinale 1-4:

Locul 1 Grupa A - Locul 2 Grupa B

Locul 1 Grupa B - Locul 2 Grupa A

Semifinale 5-8

Locul 3 Grupa A - Locul 4 Grupa B

Locul 3 Grupa B - Locul 4 Grupa A

Semifinalele sunt programate a se disputa pe 4-5 martie, iar finalele pe 19 martie.

România a debutat cu o victorie în actuala ediție a REC, învingând Polonia cu 67-27. „Stejarii” vor întâlni în cel de-al doilea meci, Belgia, la Bruxelles, pe 11 februarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1269 secunde