Rugby / Chirică: „Meciul cu Belgia va fi greu, dar nu trebuie să dăm greş”

92
Rugby / Chirică: „Meciul cu Belgia va fi greu, dar nu trebuie să dăm greş” - rugby-1602762227.jpg

Articole de la același autor



Naţionala de rugby a României va întâlni, pe 1 noiembrie, la Bucureşti, reprezentativa Belgiei, într-o partidă restantă din ediţia 2020 a Rugby Europe Championship. „Stejarii” s-au reunit la Bucureşti, au efectuat testarea Covid-19 şi se află în cantonament la Snagov. 
La finalul acestei săptămâni, la Snagov va ajunge şi Cristi Chirică (23 ani, 1,92 m şi 105 kg), unul dintre tinerii jucători titulari ai pachetului de înaintare. Acesta consideră că meciul cu Belgia trebuie tratat cu maximă seriozitate. 


„Nu trebuie să dăm greș. Va fi un meci greu, pentru că și ei vor veni destul de motivați și cu gândul la victorie, dar trebuie să dăm dovadă de profesionalism și să le arătăm respect prin jocul nostru, să ştie că nu pot câştiga cu noi. Aşteptăm toţi acest meci pentru a putea încheia ediţia din acest an, să ne liniştim şi să putem privi spre viitor, spre următorii ani care ne pot duce la Cupa Mondială”, a declarat, pentru frr.ro, Cristi Chirică. 


Transferat recent în Franța, în Federale 1, la Sporting Club Appameen de la campioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare, Chirică a debutat cu eseu pentru noua lui echipă, în meciul cu Mezamet (40-22), reuşind încă o încercare şi în următoarea partidă, cu Castanet, câştigată cu 22-7. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6965 secunde