Rugby, FRR / Ce a adus sâmbata pentru rugbyștii de la Turneul Final U18

71
Rugby, FRR / Ce a adus sâmbata pentru rugbyștii de la Turneul Final U18 - tumblrln644qzoe21qb6km3o1500-1371377377.jpg

Articole recomandate

Doua meciuri ale Turneului Final U18 au fost programate sa se desfasoare sambata pe terenul de rugby al Complexului Sportiv Ghencea. Primul i-a avut ca protagonisti pe CSM Baia Mare si RCM Galati, pentru ca de la 18:45 sa se infrunte pe teren doua licee sportive, cel din Constanta si cel din Focsani.


Prima intalnire a inceput cu o repriza echilibrata, fapt dovedit si de egalitatea de pe tabela de marcaj. La pauza scorul era 7-7, fiecare echipa reusind sa culce balonul in terenul advers. In continuarea partidei, Galatiul a reusit sa marcheze inca 12 puncte, in timp ce Baia Mare a recuperat din diferenta printr-un eseu transformat. Scorul final s-a stabilit la 19-14 in favoarea galatenilor, acestia ajungand sa ocupe locul 7 in clasamentul final al turneului.


Pentru echipa de pe locul 8, CSM Baia Mare, au punctat Muresan (2 eseuri), Andreica (1 transformare) si Dorca (1 transformare).  Echipei castigatoare i-au adus victoria Manolache (1 eseu), Tihan (2 eseuri) si Grumazescu (2 transformari).










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2366 secunde