Rugby / „Ghindele” s-au reunit într-un stagiu de pregătire și selecție la Snagov

129
Rugby / „Ghindele” s-au reunit într-un stagiu de pregătire și selecție la Snagov - 1-1674634055.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină de rugby în 7 a României a intrat într-un stagiu de pregătire ce are loc la Complexul Național Sportiv Snagov, acesta urmând să se termine pe 29 ianuarie. În cadrul acestui cantonament, „ghindele” vor susține o serie de teste fizice, urmând a fi evaluate cu ajutorul COTAS, programat coordonat de Valeriu Tomescu.

În luna februarie, va mai avea loc un cantonament, după care, la sfârșitul lunii, între 25-27 februarie, ambele loturi de rugby în 7, masculin și feminin, vor participa la un turneu internațional.

România 7s, atât la masculin, cât și la feminin, este calificată la European Olympic Games, competiție ce va avea loc în Polonia, între 23 şi 27 iunie, în cadrul acesteia putându-se obține biletul de participare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, informează Federaţia Română de Rugby.

„După primul stagiu de evaluare al băieților de săptămâna trecută, iată că și fetele au intrat în perioada testărilor. Din lotul lărgit de 30 de fete, vor fi selecționate cele mai bune, la care se vor adăuga și fetele care, din motive profesionale, nu au putut participa acum la acest cantonament. Astfel, în al doilea stagiu, vom intra în acea pregătire specifică. Apoi luna februarie va aduce atât pentru băieți, cât și pentru fete o primă participare la un turneu internațional pentru că doar aceste participări ne pot da cu adevărat măsura a ceea ce avem de lucrat în perioada următoare. Sunt convins că rămânând constanți în pregătire vom reuși să dezvoltăm calitățile sportivilor noștri, astfel încât obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest an sa fie atinse”, a declarat Daniel Mitrea, director tehnic rugby în 7.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5159 secunde