Rugby / Investiţie de 28,5 milioane de euro. Cum arată stadionul „Arcul de Triumf”

164
Rugby / Investiţie de 28,5 milioane de euro. Cum arată stadionul „Arcul de Triumf” - rugbystadion612-1607272596.jpg

Articole de la același autor



În prezența premierului Ludovic Orban, a avut loc recepția Stadionului Național de Rugby „Arcul de Triumf”. Premierul a dat asigurări că acest stadion va rămâne Templul Rugbyului Românesc. 


„Aveam nevoie de această veste bună având în vedere că anul 2021 este un an extrem de important pentru rugbyul românesc, programând debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța. Pe acest teren se joacă rugby din 1913, iar în 2020, cu ajutorul Guvernului și al Companiei Naționale de Investiții aducem «Arena de la Șosea» la nivelul marilor stadioane europene”, a declarat, pentru frr.ro, Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby. 


28,5 milioane s-au investit în bijuteria rugby-ului românesc, un stadion care a fost construit în mai puțin de doi ani și care beneficiază de dotări de ultimă generație: gazon hibrid, sistem de încălzire, aparate de fotosinteză, iluminat integral LED, sisteme de supraveghere video cu peste 100 camere. În plus, sportivii vor avea la dispoziție pe lângă un hotel cu 42 de camere, un centru de refacere și tratament, bazin de înot, saună ozon, magneto terapie, gimnastică medicală, biodex, crioterapie, săli de masaj. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9325 secunde