Rugby / RCJ Constanța, învinsă în meciul de la Baia Mare

309
3
Rugby / RCJ Constanța, învinsă în meciul de la Baia Mare - ru-1347189145.jpg

Articole de la același autor

Echipa RCJ Constanța a pierdut, previzibil, scor 20-29 (10-19), partida disputată astăzi, în deplasare, în compania celor de la CSM Știința Baia Mare, întâlnire contând pentru etapa a patra a play-off-ului SuperLigii la rugby.
Tot astăzi, de la ora 16.00, în aceeași rundă a play-off-ului, se mai joacă meciul RCM Timișoara - Steaua București. Partida va fi transmisă în direct de GSP TV.


Comentează știrea

Batman
9 septembrie 2012
Bai, Mihalache!

De ce "previzibil", bah? Ai visat tu ca vor pierde meciul? L-ai vazut? Sau iar expectorezi mizeriile tale la adresa echipei de rugby? A lipsit concentrarea la eseul nr 4 al baimarenilor si la "inainte"-le din ultimele minute ale partidei, atata tot! Inca o data ne demonstrezi ca esti un jurnalist de 2 bani! Un invidios incurabil!

GIGI ZISU
11 septembrie 2012
RUGBY

.....un meci foarte bun si putin a lipsit a va detasa in clasament pentru a fi siguri ca puteti juca FINALA ; afost un meci al orgoriilor foarte frumos cu numeroase faze spectaculoase de rugby .lupta in continuare este deschisa spree titlul de campioana; se poate si mai mult si toti jucatorii fchipei FARUL si staful tehnic se gandesc la noile victorii si locul de pe podiumul de premiere.FELICITARI- HAI IMPINGE GIGI ZISU FLORIDA USA

GIGI ZISU
11 septembrie 2012
RUGBY

.....un meci foarte bun si putin a lipsit a va detasa in clasament pentru a fi siguri ca puteti juca FINALA ; afost un meci al orgoliilor foarte frumos cu numeroase faze spectaculoase de rugby .lupta in continuare este deschisa spree titlul de campioana; se poate si mai mult si toti jucatorii fchipei FARUL si staful tehnic se gandesc la noile victorii si locul de pe podiumul de premiere.FELICITARI- HAI IMPINGE GIGI ZISU FLORIDA USA

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : RCJ Constanța, aventură în țara "zimbrilor"
Pagina a fost generata in 0.4935 secunde