Rugby: RCMTimișoara cere rejucarea semifinalei cu Farul

86
Rugby: RCMTimișoara cere rejucarea semifinalei cu Farul - rugbysursasport9ro-1410093470.jpg

Articole de la același autor

Atât conducerea clubului RCM Timișoara cât și edilul orașului care a găzduit a doua semifinală a Superligii cer rejucare partidei cu Farul, pe motiv ca ceea ce s-a întâmplat a fost un act de sabotaj. 
În meciul de sâmbătă seara, pe care bănățenii îl aveau de disputat împotriva constănțenilor pentru calificare în finala mare, șase din jucătorii Timișoarei nu mai avea fișa cu avize medicale în carnet. Partida s-a amânat cu 30 de minute, iar gazdele au fost nevoite să apeleze la rezerve.
Poliția a fost chemată la stadion și s-a pornit o anchetă.
''Echipa Timișoarei a fost nevoită să joace această semifinală fără șase dintre cei mai buni jucători ai săi, în urma unui mizerabil act de sabotaj! Paginile cu vizele medicale ale acestor jucători au fost rupte de către cineva din legitimațiile lor, lucru constatat chiar înaintea orei meciului. Am cerut arbitrilor să accepte revizarea pe loc, adică emiterea de vize duplicat de către directorul Policlinicii Sportive, dr. Șerbescu, prezent la stadion, pe baza înregistrărilor din registrele Policlinicii. Nu s-a acceptat! Cerem Federației Române de Rugby repetarea acestui meci. Egalitatea de șansă trebuie să funcționeze în orice domeniu și în orice împrejurare, într-o societate civilizată, și, cu atât mai mult, într-un sport atât de greu cum este rugby-ul'', a declarat duminică primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5591 secunde