Rugby / „Stejarii”, misiune infernală la Tbilisi, în semifinalele REC 2023. „Georgia a făcut progrese foarte mari”

253
Rugby / „Stejarii”, misiune infernală la Tbilisi, în semifinalele REC 2023. „Georgia a făcut progrese foarte mari” - 1-1677846850.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României întâlneşte, duminică, 5 martie, de la ora 14.00, pe Avceala Stadium din Tbilisi, reprezentativa Georgiei, într-o partidă contând pentru semifinalele Rugby Europe Championship (REC) 2023.

„Ne aşteaptă o semifinală foarte dificilă, pe care noi, din păcate, ne-am făcut-o mai dificilă decât era preconizat. Ştim ce ne aşteaptă în Georgia, era o partidă preconizată să se joace în finală, dar mergem acum la Tbilisi.

Trebuie să recunoaştem că Georgia a făcut progrese foarte mari în ultima perioadă, au un joc mai complex, atât pe pachetul de înaintare, foarte fizici şi mobili, cât şi pe linia de trei-sferturi. Mergem să ne jucăm şansa în Georgia. Dacă vom avea atitudine bună şi vom fi bine fizic, atunci vom avea şansele noastre. Avem ceva să ne dovedim nouă în primul rând, pentru că meciul din Portugalia a fost o greşeală”, a declarat selecţionerul naţionalei de rugby a României, Eugen Apjok.

În cealaltă semifinală, se înfruntă Portugalia şi Spania. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6342 secunde