S-a ales echipa României pentru întâlnirea cu Canada din Fed Cup

112
S-a ales echipa României pentru întâlnirea cu Canada din Fed Cup - saalesromaniafedcup-1428511971.jpg

Articole de la același autor

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Cercel - Tecșor a anunțat oficial sportivele care vor juca în întâlnirea cu Canada, din play-off-ul Grupei Mondiale. Pe lista oficială înaintată forului internațional de tenis au fost nominalizate: Irina Begu (36 WTA - simplu, 60 WTA dublu ), Alexandra Dulgheru (68 WTA simplu), Andreea Mitu (107 WTA simplu, 215 WTA dublu) și Raluca Olaru (58 WTA dublu), se arată într-un comunicat emis de Federația Română de Tenis. 


"Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Canada reunește unele dintre cele mai valoroase jucătoare ale momentului, niciuna din aceste fete nefiind la prima nominalizare. Ne aflăm acum, după atâția ani, din nou la porțile elitei mondiale. Iar pentru această confruntare, aliniem o echipă echilibrată, care va face cinste românilor prin determinarea, lupta, optimismul și ambiția cu care vom aborda partida din barajul pentru Grupa Mondială", a declarat Alina Cercel - Tecșor, potrivit aceiași sursă. Căpitanul nejucător al României a mulțumit celor patru fete, dar și Simonei Halep, Monicăi Niculescu și Soranei Cârstea, pentru "ce am realizat împreună până în acest moment și pentru ceea ce vom face în continuare". 


Alina Cercel - Tecșor a mai menționat că obiectivul său, de când a preluat echipa, a fost de a valorifica fiecare jucătoare, în vederea formării unei echipe puternice și unite și că relațiile din echipă s-au baza dintotdeauna pe respect, profesionalism și încurajare reciprocă.


"Lipsa vreunei jucătoare din echipă, din diferite motive - accidentare sau pentru că se află într-o etapă importantă în cariera ei - nu va schimba din spiritul și unitatea pe care am câștigat-o împreună. Generația actuală de fete este una de excepție; ele au reprezentat țara cu drag în numeroasele competiții de juniori (individuale și pe echipe) și au continuat să o reprezinte cu cinste ridicându-și valoarea și în competiția de Fed Cup. Aceste fete, așa cum au declarat în nenumărate rânduri, vin să reprezinte România cu sufletul și sunt mândră de ele. Dorim să mulțumim și tuturor românilor pentru susținerea de până acum și îi asigurăm că oriunde jucăm, vom reprezenta întotdeauna cu mândrie tricolorul. HAI ROMÂNIA!", a adăugat căpitanul României.


Partida României cu Canada este programată în perioada 18-19 aprilie, în Canada. Formația câștigătoare va juca în turul 1 din Grupa Mondială, iar pierzătoarea va evolua în prima rundă din Grupa Mondială II. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5009 secunde