Antrenorul CFR-lui Cluj, Andrea Mandorlini:

"S-a întors ghinionul de la Timișoara"

248
Antrenorul CFR-ului Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, după victoria din meciul cu Unirea Alba Iulia, că, în această partidă, s-a întors ghinionul de la Timișoara, unde, în urmă cu o etapă, clujenii au fost egalați în minutul 90+8. Contra Unirii, CFR a câștigat cu 3-2, în minutul 90. Golurile gazdelor au fost marcate de Bud (21, 65, 90), în vreme ce reușitele oaspeților au fost semnate de Veljovici (67) și Mureșan (77 - autogol).
"E foarte important că nu ne-am pierdut concentrarea în ultimele minute. Bud a făcut un meci excelent, e un jucător care, deși nu participă foarte mult la joc, își face treaba cu brio în careu. La scorul de 2-0, mă gândeam că jocul e închis, de aceea i-am dat și șansa lui De Zerbi să joace primele minute după aproape un an de pauză. Cred că s-a întors ghinionul de la Timișoara, în fotbal trebuie să mai ai și noroc. E un sport imprevizibil, de aceea e cel mai frumos din lume", a spus Mandorlini.
Tehnicianul clujean nu știe dacă echipa sa va deveni campioană, în cazul în care se va impune în etapa următoare a Ligii 1, pe terenul Astrei. "Nu știu dacă vom fi campioni în cazul în are batem și etapa viitoare, depinde și de celelalte runde. Până la final, mai avem un meci foarte greu cu FC Vaslui, pe teren propriu. Important e să păstrăm o distanță de 5-6 puncte față de locul secund", a arătat Mandorlini.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8385 secunde