Atacantul Marius Niculae știe cum poate fi învinsă Franța:

"Să urmăm exemplul Scoției"

272

Articole recomandate

Atacantul naționalei României, Marius Niculae, a declarat, vineri, că meciul cu Franța este cel mai important, iar echipa condusă de Victor Pițurcă ar trebui să urmeze exemplul Scoției, care a învins Franța de două ori în preliminariile pentru turneul final.

"Poate o să putem să învățăm câte ceva din felul în care Scoția a jucat împotriva Franței. Ei au jucat foarte compact și au profitat de șansele pe care le-au avut atunci când acestea au apărut. Primul nostru joc este cel mai important de la acest turneu final, pentru că vrem să avem
un început bun și sperăm să luăm ceva puncte împotriva francezilor", a declarat Marius Niculae, pentru site-ul oficial al EURO 2008.
În vârstă de 27 de ani, atacantul lui Inverness a rămas uimit de jocul pe care l-a arătat Scoția împotriva francezilor, mai ales pe teren propriu, când a învins cu scorul de 1-0, chiar dacă, la sfârșitul preliminariilor, echipele care au mers la EURO au fost Italia și Franța.
"După ce a stat mai mult timp în afara terenului, din cauza unei accidentări, Niculae este foarte bucuros că a revenit la echipa națională. O leziune la genunchi l-a făcut să rateze o carieră strălucitoarea pe care o începuse la Sporting Lisabona, alături de Cristiano Ronaldo și Ricardo Quares-ma", se mai arată pe site-ul UEFA.
Marius Niculae a încheiat sezonul cu 10 reușite pentru scoțienii de la Inverness și a reușit să revină în circuitul echipei naționale după o pauză de aproape doi ani, la meciul amical cu Rusia, scor 3-0. "Am reușit să revin la națională după jocurile din campionat și sunt foarte bucuros că o să particip și la EURO. De când am ajuns în Scoția, mă gândeam la națională, iar acum mi s-a îndeplinit visul. Va fi greu să trecem de grupe, dar nu imposibil. Dacă ajungem în primele opt echipe din Europa va fi o mare realizare", a spus "Săgeată".
România va evolua la Campionatul European în Grupa C, alături de Franța, Italia și Olanda, iar primul meci al tricolorilor se va disputa luni, de la ora 19, împotriva francezilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0617 secunde