Săgeata a "secerat" Bradul Roznov de la rădăcină

895
Săgeata a
Divizionara secundă Săgeata Năvodari a câștigat cu 7-0 (2-0) meciul amical de ieri, cu Bradul Roznov (locul doi în sezonul trecut al Ligii a IV-a din Neamț), partidă jucată pe terenul echipei din Moldova, cel pe care se pregătesc constănțenii, în cadrul cantonamentului de la Piatra Neamț.
Golurile au fost marcate de Jianu (27), M. Gheorghe (35), L. Mihai II (66), Șamata (70), N. Crețu (74), D. Zaharia (78) și V. Șicu (84).
Antrenorul principal al Săgeții, Constantin Gache, a jucat cu: repriza întâi: Fl. Olteanu - Fieraru, Goșa, Gheară, Costachi - Vuculescu, V. Apostol, M. Gheorghe, Corcodeanu - Șicu, Jianu; repriza a doua: Gordin (Ariton) - Bold, Mișelăricu, Fl. Popa, I. Constantin - Șicu, N. Crețu, L. Mihai II, Șamata - D. Zaharia, Jianu.
Emil Nanu (lovit la genunchi), Andrei Vaștag (bătături la degetele de la un picior) și Vezan (călcat pe laba piciorului) nu au jucat, fiind menajați în urma problemelor medicale cu care se confruntă.
Ultimii jucători sosiți în probe sunt Ștefan Vuculescu (mijlocaș dreapta) și Ionuț Constantin (fundaș stânga), ambii în vârstă de 19 ani, de la Pandurii Tg. Jiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde