Săgeata Năvodari a renunțat la cei trei brazilieni aflați în probe

265
2

Articole de la același autor

Conducerea tehnică a nou-promovatei Săgeata Năvodari a renunțat la cei trei brazilieni aflați în probe la echipă: Juliano, Anderson și Thomas, dar l-a păstrat pe portughezul Paulinho. Nici portarul Ambrusics nu a fost păstrat în lot. La primul antrenament după reîntoarcerea din cantonament, desfășurat pe Stadionul "Flacăra", au fost prezenți, în premieră, Ioan Mera și Raul Costin, jucători care tratează un eventual transfer la Năvodari. 

Antrenorii și jucătorii dobrogeni sunt nerăbdători să debuteze în eșalonul de elită al fotbalului românesc, dar privesc cu optimism primul joc. Conștient că mai are multe de pus la punct, tehnicianul Tibor Selymeș este încrezător. Pe aceeași lungime de undă se situează și jucătorii.

Săgeata va debuta în Liga I sâmbătă, ora 19.00, pe Stadionul "Farul", în compania echipei Gaz Metan Mediaș. Astăzi, de la ora 17.00, la Stadionul "Flacăra", este programată conferința de presă premergătoare meciului cu sibienii, iar la ora 20.30, la un hotel de lux din Năvodari, va fi prezentat lotul. 

Comentează știrea

Constantean
18 iulie 2013
pe cine...

...credeti ca intereseaza stelemeaua 3 ? ar trebuie sa scrieti de FARUL, de echipele de handbal si volei fete, de baschetbalisti, nu de echipa asta de doi lei, pripasita pe aici de pe la Stejaru si transformata peste noapte in constanteana...nu pacaliti pe nimeni cu oile astea !

Dan
19 iulie 2013
despre sport

Bai constantean provenit si parvenit te rog citeste telegraful (ziarul javrelor ,al celor care strang mult si o sa aiva soarta lui Gigi Oancea) caca vrei sa afli se volei si de Farul de fapt Tu dictezi ce se scrie ! :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0274 secunde