Săgeata Năvodari s-a distrat cu Juventus

367
Săgeata Năvodari a câștigat cu 3-0 (Jianu 5, S. Chițu 28, Dâlbea 58) meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, disputat în compania lui Juventus București, în etapa a 29-a a Ligii a II-a la fotbal, seria întâi. A fost ultimul meci al Săgeții pe teren propriu din acest sezon, echipa dedicându-i succesul, alături de urarea "Casă de Piatră!", directorului sportiv Costea Uda, care s-a căsătorit în ziua partidei.
"Valoarea superioară a Să-geții a făcut diferența. Am condus partida fără probleme, iar scorul putea fi mult mai mare", a declarat antrenorul principal al Săgeții, Aurel Șunda.
Echipa năvodăreană a fost: Fl. Olteanu - Bold (67 Petruș), C. Dinu, Fl. Popa, Al. Vlad (46 Costachi) - Olah, Dâlbea, Vezan (67 V. Apostol), Boroștean - S. Chițu, Jianu.
Aurel Șunda a anunțat, în același timp, că Săgeata a primit răspunsul de la Comisia de Recurs, forul federal precizând că formația dobrogeană nu avea dreptul să depună apel în privința dreptului de promovare.
"După ce se va încheia campionatul și se vor omologa rezultatele, iar noi ne vom afla pe locul doi, abia atunci vom fi notificați oficial și vom putea contesta decizia de interzicere a promovării. Nu ne-a spus nimeni despre așa ceva în ultimele luni, iar răspunsul de la Comisia de Recurs ne-a parvenit după nouă zile de la redactare", a detaliat Șunda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Sport : "Speranța moare ultima"
Pagina a fost generata in 0.1999 secunde